eDriver

Uit het dagelijkse leven van een Elektro-head

About

Vanwege mijn werk in de automotive data sector heb ik het genoegen om af en toe op auto en onderdelen gerelateerde beurzen in binnen- en buitenland rond te mogen lopen.
Mijn aandacht en interesse gaat daarbij vooral uit naar slimme, nieuwe technieken waaronder in het bijzonder elektrische auto’s.

Het leuke is dat er al jaren geroeptoeterd wordt dat automerk X of Y met een elektrische bolide op de markt zou komen, maar er verder dan wat marketing geprietpraat er niet zoveel gebeurde.

Totdat ik me opeens geconfronteerd zag met jawel een E-Mini, smart ed en een Ion. Zomaar op een beurs in Stuttgart. Ik kon het niet laten, testritjes gemaakt en sindsdien roeptoeter ik nog meer dan daarvoor:” Mijn volgende wordt een elektrische!”

Er volgde een hele reeks met overwegingen en testritjes en uiteindelijk, toen ik er echt niet meer omheen kon een tijdje terug een elektrische auto gekocht. Een Zoe om precies te zijn.

Door de keuze voor deze auto maak ik van alles mee. Ontmoet nieuwe mensen, deel mijn frustraties over laadpalen en ben al helemaal getraind in het uitleggen over hoever ik wel niet kan rijden op een lading joules. Zo vaak zelfs, dat ik dacht deze wijsheden te moeten delen middels deze Blog. Dus veel leesplezier, en graag hoor ik hoe het jullie vergaat.

Advertenties

3 thoughts on “About

  1. net hier aangekomen via Autoweek.

    Ik heb ook diverse problemen met mijn Zoe.

    Voor het geld echt geen goede kwaliteit.

    En Renault Nederland zuigt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s